Ciuperci prăjite cu alune de unt prăjite
Ciupercile prăjite cu alune de unt prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 804 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.81 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, pâine, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pâine franceză ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Pâine Franceză ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu arțar cu alune prăjite, Ciuperci prăjite cu unt și sparanghel, și Ciuperci Prăjite Cu Usturoi Crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie suficient de mare pentru a ține ciupercile într-un singur strat la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de unt, care ar trebui, în mod ideal, să se topească rapid și să devină o culoare maro deschis.
Adăugați șalotele, condimentați cu sare și piper și dați-le o agitare rapidă.
Adăugați ciupercile, încă 1 lingură de unt și condimentați cu puțin mai multă sare. Gatiti aproximativ 4 minute pana cand ciupercile incep sa devina maro auriu si eliberati o parte din apa. Pentru a evita o posibilă flacără în sus, mutați tigaia departe de aragaz și adăugați cu atenție vermutul. Întoarceți tigaia la aragaz și lăsați să gătească timp de 2 până la 3 minute pentru a reduce vermutul.
În timp ce ciupercile sunt de gătit se topesc rămase 1 lingura de unt într-o tigaie mică la foc mic.
Adăugați alunele și lăsați-le să "fiarbă" în unt la foc mic până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Odată ce vermutul s-a redus și a fost absorbit de ciuperci, presărați în boia de ardei (folosiți un filtru de plasă pentru a distribui uniform boia de ardei peste toate ciupercile).
Adăugați sucul de lămâie și alunele și dați-i o agitare.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 2 minute.
Topiți fiecare felie de pâine franceză prăjită cu aproximativ 2 linguri de amestec de ciuperci, așezați pe platou și serviți.