Ciuperci prăjite cu alune de unt prăjite

Ciuperci prăjite cu alune de unt prăjite
Ciupercile prăjite cu alune de unt prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 804 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.81 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, pâine, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pâine franceză ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Pâine Franceză ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu arțar cu alune prăjite, Ciuperci prăjite cu unt și sparanghel, și Ciuperci Prăjite Cu Usturoi Crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie suficient de mare pentru a ține ciupercile într-un singur strat la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați 1 lingură de unt, care ar trebui, în mod ideal, să se topească rapid și să devină o culoare maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Adăugați șalotele, condimentați cu sare și piper și dați-le o agitare rapidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
5
Adăugați ciupercile, încă 1 lingură de unt și condimentați cu puțin mai multă sare. Gatiti aproximativ 4 minute pana cand ciupercile incep sa devina maro auriu si eliberati o parte din apa. Pentru a evita o posibilă flacără în sus, mutați tigaia departe de aragaz și adăugați cu atenție vermutul. Întoarceți tigaia la aragaz și lăsați să gătească timp de 2 până la 3 minute pentru a reduce vermutul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
VermutVermut
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
În timp ce ciupercile sunt de gătit se topesc rămase 1 lingura de unt într-o tigaie mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați alunele și lăsați-le să "fiarbă" în unt la foc mic până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
8
Odată ce vermutul s-a redus și a fost absorbit de ciuperci, presărați în boia de ardei (folosiți un filtru de plasă pentru a distribui uniform boia de ardei peste toate ciupercile).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
VermutVermut
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Adăugați sucul de lămâie și alunele și dați-i o agitare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
10
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 2 minute.
11
Topiți fiecare felie de pâine franceză prăjită cu aproximativ 2 linguri de amestec de ciuperci, așezați pe platou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista