Ciuperca Manicotti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 520 calorii, 13g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, arpagic, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Manicotti de vită și ciuperci, Ulei de ciuperci și trufe Manicotti, și Manicotti de pui și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 375 F. Gatiti si se scurge manicotti scoici ca regia pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Manicotti
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-o cratiță de 3 litri topiți untul la foc mediu. Gatiti ciupercile, 2 linguri de ceapa si usturoiul in unt aproximativ 3 minute, amestecand frecvent, pana cand legumele sunt clare. Se amestecă sherry, suc de lămâie, piper de lămâie și sare. Gatiti la foc mediu-mare aproximativ 4 minute, amestecand ocazional, pana cand aproape tot lichidul s-a evaporat. Se amestecă frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
Piper De Lămâie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
Usturoi Goya®
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
3
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe la foc mediu-mare aproximativ 1 minut, amestecând frecvent, până se îngroașă ușor.
4
Într-un castron mic, amestecați crema de brânză, brânza feta, 2 linguri de ceapă și sosul Worcestershire cu furculița până se omogenizează bine. Se amestecă șunca și arpagicul. Umpleți fiecare coajă cu aproximativ 3 linguri de amestec de brânză, folosind o lingură mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se toarnă jumătate de sos pe vasul de copt din sticlă de 8 inci (2 litri). Aranjați cojile umplute în vas. Puneți sosul rămas peste cochilii. Acoperiți și coaceți aproximativ 20 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc.