Ciuperci Cu Crustă De Parmezan
Ciupercile cu crustă de parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 134 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de apă, busuioc, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tilapia Cu Crustă De Parmezan, Pui Cu Crustă De Parmezan, și Tilapia Cu Crustă De Parmezan.
Instrucțiuni
Combinați roșia și apa într-un castron mic; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Scurgeți roșiile și lăsați-le deoparte.
Curățați ciupercile cu prosoape de hârtie umede.
Îndepărtați tulpinile de ciuperci; tocați tulpinile și puneți-le deoparte. Înveliți o tigaie antiaderentă medie cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați capace de ciuperci și sotati 5 minute.
Scoateți din tigaie și scurgeți-le pe prosoape de hârtie; așezați capacele pe raftul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ulei.
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați tulpini de ciuperci și usturoi; se sotează până se înmoaie.
Se ia de pe foc; se amestecă roșiile, pesmetul și următoarele 3 ingrediente. Puneți amestecul de roșii în capace de ciuperci; se presara cu parmezan. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 2 până la 3 minute sau până când brânza se topește.