Pâinea de ciuperci și vin roșu este o דל פחמימות, felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 580 calorii, 33g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână vin, frunze de rozmarin, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până biscuiti ai putea urma acest curs principal cu Faimoasa plăcintă cu dovleac a lui Libby ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de curcan siciliană cu capere de cartofi și vin, Pâine de carne fără Gluten cu spanac și glazură de vin roșu cireș, și Pâine De Ciuperci.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu și puneți-o deoparte.Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați ceapa, ciupercile și 1/2 linguriță de sare și condimentați cu piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie si se rumeneste usor si orice lichid din ciuperci s-a evaporat, aproximativ 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile Paharului
3
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.Creșteți căldura la mare, adăugați vinul, răzuiți orice bucăți maro de pe fundul tigaiei și fierbeți până când vinul s-a evaporat aproape complet, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați cimbru și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați amestecul de legume într-un castron mare și lăsați-l deoparte să se răcească ușor, aproximativ 5 minute.Între timp, așezați ouăle într-un castron mic și bateți pentru a le rupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați firimiturile de cracker, sosul Worcestershire, piperul măsurat și restul de 2 lingurițe de sare și amestecați pentru a se combina; puneți deoparte până când legumele saut s-au răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile Paharului
7
Adăugați carnea la legumele răcite, despărțind-o cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Adăugați amestecul de ouă și brânza. Folosind mâinile curate, amestecați totul până când se combină uniform (nu strângeți sau suprasolicitați amestecul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
9
Transferați amestecul în centrul foii de copt pregătite. Folosind mâinile, formați-o într-o pâine de 9 pe 5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
Coaceți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 160 F până la 165 F, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Transferați foaia de copt într-o grătar și lăsați să stea 10 minute înainte de a felia pâinea de carne.