Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 171 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de ulei de măsline, aluat filo, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați șalotă caramelizată + quiche de ciuperci, Burgeri caramelizați de șalotă și curcan cu ciuperci, și Cotlete de porc cu ciuperci cremoase și sos de șalotă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați șalotă și zahăr; gatiti 2 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Suc De Lămâie, Opțional
4
Se presară cu apă; acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți timp de 10 minute, amestecând ocazional până când șalotele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Adăugați ciuperci; gatiti, neacoperit, la foc mediu-mare 20 de minute sau pana cand lichidul se evapora, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Adăugați Marsala; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
7
Se ia de pe foc și se răcește. Se amestecă smântână, pătrunjel, sare, cimbru și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Așezați 1 foaie phyllo pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca) și acoperiți ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
9
Se presară cu aproximativ 2 lingurițe de pesmet. Repetați straturile cu 3 foi de filo, spray de gătit și pesmet, terminând cu filo. Lingură 1 amestec de ciuperci de 3/4 căni de-a lungul a 1 margine lungă de phyllo, lăsând o margine de 1 inch. Începând de la marginea lungă cu marginea de 1 inch, roll up jelly roll fashion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Așezați strudelul, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Tuck se termină sub. Repetați procedura cu foile de filo rămase, spray-ul de gătit, pesmetul și amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei