Ciuperci Învelite În Pancetta
Ciupercile învelite în Pancetta sunt un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 253 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ciuperci, sare și piper proaspăt măcinat, frunze de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciuperci Învelite În Pancetta, Radicchio Învelit În Pancetta, și Smochine Învelite În Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați capetele tulpinii dure sau decolorate din ciuperci.
Presărați ușor ciupercile peste tot cu sare și piper.
Așezați o frunză de salvie peste vârful fiecărei ciuperci, apoi înfășurați ciuperca și frunza de salvie cu pancetta. (Dacă folosiți slănină obișnuită, tăiați fiecare fâșie în jumătate pentru a forma două fâșii mai scurte și înfășurați fiecare ciupercă cu o fâșie scurtă.) Dacă doriți, lăsați vârful frunzei de salvie care iese din ambalaj. Spear ciuperci cu o scobitoare, asigurarea capătul exterior al pancetta și lăsând scobitoare proeminente pentru a utiliza pentru servire. Ciuperci învelite uniform în spațiu într-o tigaie antiaderentă de 10 x 15 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când cea mai mare parte a pancetta este crocantă și rumenită, aproximativ 25 de minute (Vezi notele).
Se servește fierbinte, lăsând scobitori înăuntru.