Ciupercă portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci

Ciupercă portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci
Ciuperca Portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci este un fără gluten felul principal. Pentru $7.72 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 726 calorii, 31g de proteine, și 58G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, smântână, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 17414 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Ciuperci Portobello într-un sos cremos de ciuperci, Ou pocat și șuncă afumată peste capacele de ciuperci Portobello, și Friptură cu crustă de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile porcini uscate în apă fierbinte timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini UscateCiuperci Porcini Uscate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Ungeți ciupercile portobello cu uleiul, condimentați cu sare și piper, coaceți într-un cuptor preîncălzit de 204° până se înmoaie, aproximativ 10-30 de minute, cu partea branhială în sus și lăsați-le deoparte să se răcească. (Notă: timpul de prăjire poate varia foarte mult în funcție de cât de groase sunt ciupercile tale.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scurgeți ciupercile și tocați-le rezervând apa.Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se adaugă ciupercile porcini, șalota, usturoiul, cimbru, sare și piper și se sotează timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Se adaugă apa rezervată și se fierbe la mediu-mare până se reduce la jumătate, aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Adăugați smântâna și parmigiano reggiano și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 2-4 minute.Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și reduceți focul la mediu.Crăpați un ou într-un castron, rotiți apa din oală și turnați oul din vas în apă și repetați pentru un alt ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Lăsați ouăle să se gătească până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile nu sunt, aproximativ 2-3 minute și pescuiți-le.Împărțiți ciupercile între două farfurii, acoperiți cu spanacul, ouăle pocate și apoi turnați sosul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista