Ciorbă Elvețiană sotată cu slănină
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Ciorba Elvețiană sotată cu slănină ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 171 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână chard elvețian, usturoi, stoc de legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 66%. Încercați Saut Inktifed Swiss Chard, Ciorbă Elvețiană Sotată, și Ciorbă Elvețiană Sotată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți ușor o tigaie mare cu ulei de măsline și adăugați slănina tăiată cubulețe, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit. Aduceți tigaia la foc mediu-mare. Când usturoiul a devenit un maro auriu minunat, scoateți din tigaie și aruncați. În acest moment, slănina ar trebui să înceapă să devină maro și crocantă.
Adăugați tulpinile elvețiene și stocul și gătiți până când stocul s-a evaporat în cea mai mare parte.
Adăugați frunzele de ciorbă elvețiană și sotati până se ofilesc. Se condimentează cu sare.