Ciorap-It-To-Me Bundt Tort
Sock-it-to-Me Bundt tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 587 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ulei vegetal, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 21%. Încercați Ciorap-It-To-Me Bundt Tort, Ciorap Pentru Mine (Tort), și Ciorap-L La Mine Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.Ungeți tava de tort cu tub canelat de 12 căni cu spray de scurtare sau gătit; ușor făină.
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Întindeți jumătate din aluat în tigaie.
În castron mic, se amestecă împreună scorțișoară
Se presară peste aluat în tigaie.
Se toarnă aluatul rămas deasupra.
Coaceți 55 până la 60 de minute. Se răcește în tigaie 5 minute. Rulați cuțitul în jurul marginii și Centrului tigaiei.
Așezați raftul de răcire cu susul în jos peste tigaie; întoarceți raftul și tigaia.