Cioppino

Cioppino
Cioppino este un fără gluten și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 105g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 909 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 14,59 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, căței de usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 70 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cioppino, Cioppino, și Cioppino.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 căni fumet, suc de scoici sau apă într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se adaugă șofranul, se fierbe aproximativ 5 minute, se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
3
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o oală de 8 litri la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați usturoiul, lăsându-l să se rumenească aproximativ 20 de secunde, apoi adăugați ceapă, fenicul și un vârf de sare. Gatiti pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați semințe de fenicul, frunze de dafin și oregano. Se amestecă și se fierbe timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
6
Adăugați pasta de roșii. Gatiti, amestecand, pana cand pasta se inchide putin, aproximativ 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
7
Adăugați roșiile tocate (strângeți-le ușor printre degete pentru a se înmuia mai întâi), vinul alb, pernod și fumetul de pește cu aromă de șofran, sucul de scoici sau apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
PernodPernod
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
șofranșofran
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Adăugați fumet de pește rămas, suc de scoici sau apă, jalapenos întregi și aduceți la fierbere. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand lichidul s-a redus la jumatate. Acoperiți tigaia și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Îndepărtați grăsimea din supă și adăugați pătrunjel, busuioc și tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
10
Adăugați scoici și fierbeți până se deschid scoicile, aproximativ 3 minute (aruncați orice scoici nedeschise).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
11
Adăugați bucăți de crab și încălziți. Cu o pereche de clești, îndepărtați picioarele de crab în bolurile de servire încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
12
Așezați o strecurătoare cu creveți în ea, în oală fără a o scufunda complet. Când creveți sunt doar fierte și roz și se adaugă la boluri de servire. Folosiți clești pentru a pescui scoicile, adăugați la bolurile de servire. Topiți untul în bulion, amestecând pe măsură ce se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
13
Între timp, condimentați halibutul și scoicile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
HalibutHalibut
14
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare, adăugați 2 linguri de ulei. Gatiti haibutul si scoicile, fara a amesteca, pana se rumenesc, aproximativ 2 minute. Întoarceți și gătiți încă 30 de secunde. Peștele va fi ușor subdosat. Acoperiți scoicile și peștele sotat cu oale de bulion, aduceți la foc mic, apoi transferați scoicile și peștele în bolurile de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
PolonicPolonic
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
15
Scoateți frunza de dafin și ardeii jalapeno din oală. Se condimentează bulionul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
16
Se toarnă bulion peste pește în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
17
Puneți ardeii jalapeno înmuiați într-o pastă și serviți ca garnitură pentru oaspeții cărora le place Cioppino picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
CioppinoCioppino
18
Așezați toate ingredientele într-un vas mare. Aduceți la fierbere. Se reduce focul și se fierbe timp de 30 de minute. Se strecoară fumetul și se lasă să se răcească înainte de depozitare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni

Ingrediente

1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit794ardei habeneroroșii întregi de prune, scurse și tocateroșii întregi de prune, scurse și tocate454ardei habeneropicioare de crab fierte, crăpate în bucăți de 1 1/2 inchpicioare de crab fierte, crăpate în bucăți de 1 1/2 inch4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1capfenicul, feliatfenicul, feliat1parmezan rassemințe de fenicul prăjitesemințe de fenicul prăjite1Oreos dublu umplutpesmet, câteva pumnipesmet, câteva pumni2kilogrameoase și garnituri de pește alboase și garnituri de pește alb3Crustă: firimituri de biscuiți grahamfrunze proaspete de busuioc tocatefrunze proaspete de busuioc tocate10crenguțeMafaldi Fresh dacă este posibilMafaldi Fresh dacă este posibil591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de pătrunjel tocatfrunze proaspete de pătrunjel tocat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfrunze proaspete de tarhon tocatefrunze proaspete de tarhon tocate5maricăței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați907ardei habenerofile de halibut, jupuit, tăiat în bucăți de 1 1/2 inchfile de halibut, jupuit, tăiat în bucăți de 1 1/2 inch5jalapeno întregijalapeno întregi2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie907ardei habeneroscoici littleneckscoici littleneck170ardei habenerociuperci feliateciuperci feliate6Crustă: firimituri de biscuiți grahamulei de măsline sau după cum este necesarulei de măsline sau după cum este necesar1miciceapa, feliata subtireceapa, feliata subtire21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa, tocataceapa, tocata1Oreos dublu umplutoregano uscatoregano uscat2cp. legume (de exemplu, spanac)Mănunchi de ierburi aromatice: coriandru proaspăt, maghiran sau oregano și cimbruMănunchi de ierburi aromatice: coriandru proaspăt, maghiran sau oregano și cimbru1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpernodpernod1pinchPinch șofranPinch șofran8puțin dovlecel tocatSare gri și piper negru proaspăt măcinatSare gri și piper negru proaspăt măcinat340ardei habeneroscoici de mare, picior îndepărtatscoici de mare, picior îndepărtat3eșalotă, felie subțireeșalotă, felie subțire454ardei habenerocreveți, decojite și deveined, cozi stânga pecreveți, decojite și deveined, cozi stânga pe1crenguță1/2 varză creață feliată mărunt1/2 varză creață feliată mărunt2Crustă: firimituri de biscuiți grahamPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire1stickunt nesărat, la temperatura camereiunt nesărat, la temperatura camerei2Ceapa galbena medie, tocataapă receapă rece
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista