Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Cioppino în stil San Francisco ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 733 calorii, 64G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $9.64 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 119 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ulei de măsline, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este minunat. Încercați Cioppino În Stil San Francisco, San Francisco Stil Fructe De Mare Cioppino, și San Francisco Cioppino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru baza de roșii: într-o oală mare, încălziți uleiul la foc mediu și adăugați morcovii, ceapa, ardeii și țelina și sotati până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ardei
țelină
Ceapă
Tomate
Baza
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați usturoiul, chile, ierburile și condimentele și gătiți până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Usturoi
Ardei Iute
Ierburi
4
Adăugați vinul, oțetul, Worcestershire și sosul fierbinte și reduceți până când lichidul este aproape evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Sos Fierbinte
Oțet
Vin
5
Adăugați roșiile și tot stocul de pește, aduceți la fierbere, reduceți la foc mic și gătiți timp de 1 până la 1 1/2 ore, amestecând ocazional. Se strecoară printr-o strecurătoare fină, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pește
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
1
Așezați lichidul strecurat într-o oală curată și aduceți la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați crabul, scoicile, midiile și bibanul de mare, acoperiți oala și gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Seabass
Midii
Scoici
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați creveții și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
4
Pentru a servi: împărțiți fructele de mare în 6 boluri mari și turnați bulionul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Mare
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
5
Se servește cu pâine cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Pâine
6
Într-o oală mare, adăugați toate ingredientele și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 45 de minute. Se strecoară, rezervând bulionul și aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura