Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați barele de nucă de nucă de ciocolată. Această rețetă servește 40 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 113 calorii. Un amestec de unt, nuci de plantat, biscuiți graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane De Plăcintă Cu Nucă De Ciocolată, Ciocolata-Nuc-Graham Cracker Baruri, și Ciocolata Umplut Nuc-Fulgi De Ovăz Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Linie tigaie 13x9-inch cu folie, cu capete de folie se extinde peste părți.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se amestecă firimiturile graham și unt; apăsați ferm pe partea de jos a tigaie pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Presărați ciocolată, nucă de cocos, nuci și stafide peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi în Formă De Inimă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Se toarnă lapte condensat uniform peste ingrediente în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți 25 până la 30 min. sau până se rumenesc ușor. Se răcește în tigaie. Folosiți mânere din folie pentru a ridica desertul din tigaie înainte de a tăia pentru a servi.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lubanzi Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.