Ciocolata Neagra-Crema De Cirese Brulee

Ciocolata Neagra-Crema De Cirese Brulee
Ciocolata neagra-crema de cirese Brulee este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 331 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată dulce-amăruie de cacao, kirsch, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare includ Ciocolata Neagra Cr Oktime Br Oktime Oktime, Ciocolata Neagra Cr Oktime Br Oktime Oktime, și Cremă de ciocolată neagră Brulee cu zahăr vanilat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Într-o cratiță grea mică, gătiți și amestecați 1/2 cană din jumătate și jumătate și Ghirardelli 60% Cacao ciocolată dulce-amăruie chipsuri de copt la foc mic doar până când ciocolata este topită. Treceți treptat în restul de 1 1/4 cești jumătate și jumătate. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Bucăți De CoptBucăți De Copt
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Scoateți din căldură.
3
Între timp, într-un bol mediu, bateți gălbenușurile de ou, 1/3 cană de zahăr, kirsch sau vanilie și sare doar până când sunt combinate. Bateți încet amestecul de ciocolată fierbinte în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă încălzită (soiul Conservat Funcționează)Frișcă încălzită (soiul Conservat Funcționează)
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
KirschKirsch
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Așezați șase ramekine rezistente la broiler de 5 până la 6 uncii într - un vas de copt dreptunghiular de 3 litri. Împărțiți cireșele și amestecul de ciocolată uniform între ramekine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Așezați vasul de copt pe suportul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Se toarnă suficientă apă clocotită în vasul de copt pentru a ajunge la jumătatea laturilor ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute sau până când amestecul este setat (centrele se vor agita ușor). Îndepărtați cu grijă ramekinele din apă; se răcește pe un suport de sârmă timp de 30 de minute. Acoperiți și răciți timp de cel puțin 2 ore sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Lăsați cremele să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute.
9
Presărați blaturile de cremă cu cele 2 linguri de zahăr. Folosind o torță culinară, încălziți până când zahărul este topit. (Sau, dacă nu aveți o torță, fierbeți 3 până la 4 inci de la căldură timp de 4 până la 5 minute sau doar până când zahărul începe să se topească; urmăriți cu atenție, astfel încât zahărul să nu ardă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Blow TorchBlow Torch
10
Serviți imediat. Dacă doriți, acoperiți cu o păpușă de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista