Ciocolata Gear Tart

Ciocolata Gear Tart
Chocolate Gear Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă servește 50 și costă 18 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină de migdale, pudră de cacao, făină de tort și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Confesiunea #139: sunt blocat în vacanță Gear ... ciocolata neagra migdale Florentine, Trebuie Să Aibă Echipament Pentru Copii, și Tam Valley Bike Club Lanț Gear Rub pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament special: tigaie flexibilă pentru tartă: orice magazin de produse de copt
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Așezați crema într-o cratiță cu fundul greu la foc mediu și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Turnați smântâna fierbinte peste ciocolata tocată și folosiți un bici pentru a amesteca. Crema fierbinte va topi ciocolata. Continuați să bateți până când ganache-ul este neted. Puneți deoparte și lăsați-le să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Așezați untul, sarea, zahărul, oul și făina de migdale într-un bol de amestecare de dimensiuni medii. Făina de migdale va adăuga aromă aluatului. Folosiți un mixer electric setat la viteză medie pentru a bate amestecul doar până când este combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
4
Adăugați făina de tort și pudra de cacao și amestecați doar până când aluatul este neted și se menține împreună, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Făină De TortFăină De Tort
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Scoateți aluatul din castron și puneți-l într-un disc. Înfășurați aluatul în folie de plastic și puneți-l la frigider cel puțin 1 oră înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Când sunteți gata să folosiți aluatul, scoateți-l din frigider și dați-i 4 sau 5 rapuri rapide cu un știft. Acest lucru înmoaie untul rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Rotiți aluatul la dimensiunea dorită pe o suprafață de lucru ușor înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Folosiți un tăietor simplu de 2 inci pentru a tăia cojile de tartă din aluat. Folosiți un tăietor cu caneluri de 11/2 inci pentru a tăia "angrenajele" pentru partea superioară a fiecărei tarte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Așezați fiecare coajă de tartă într-o mini-tigaie flexibilă și folosiți o furculiță pentru a andoca aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Așezați piesele de viteze pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Coaceți fiecare tigaie de aluat timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Așezați ganache într-o pungă de conducte (fără vârf). Ganache ar trebui să fie ușor mai moale decât consistența pastei de dinți. Țeava ganache în fiecare tartă. Setați o piesă în formă de angrenaj la capăt și tarte sunt gata de servit.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista