Ciocolată Umedă După Opt Tort
Ciocolata umedă după opt tort este o vegetarian desert. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 517 calorii. Pentru $5.54 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 80 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Ciocolată Umed, Tort De Ciocolată Umed, și Tort De Ciocolată Umed pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180C / 160C fan / 350 / marca de gaz
Ungeți două cutii de tort de 18 cm și tapetați fundul fiecăruia cu hârtie rezistentă la grăsime.
Într-un castron mare sau în vasul mixerului standului, adăugați făina, cacao, zahărul, bicarbonatul de sodă și sarea. Dați-i să se amestece bine cu o lingură de metal până când este bine combinată.
Bateți împreună ouăle, Zara, untul topit și vanilia și turnați în ingredientele uscate.
Bateți până se omogenizează catifelat fie cu un mixer de suport, fie cu un mixer electric de mână. Apoi turnați cafeaua fierbinte și amestecați cu o spatulă, până când aveți un amestec curgător. (nu intrați în panică, va funcționa)
Se toarnă aluatul în tigăile de tort și se coace în mijlocul cuptorului timp de 35 de minute. O frigăruie ar trebui să iasă curată.
Lăsați prăjiturile să se răcească în Tigăi pentru o vreme, înainte de a răsturna cu atenție pe o grătar pentru a continua răcirea.