Ciocolată Meringue Kisses

Ciocolată Meringue Kisses
Reteta saruturi bezea ciocolata este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest desert are 15 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 48 și costă 3 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, zahărul, albușurile de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ciocolată-Alune Meringue Kisses, Saruturi Bezea, și Saruturi Bezea.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 107°.tapetați 2 foi mari de prăjituri cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați albușurile într-un castron curat și uscat și bateți cu un mixer electric la viteză medie-mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați cremă de tartru, creșteți viteza la mare și bateți până când amestecul formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr granulat și continuați să bateți până când albii sunt rigizi și strălucitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Crema De TartruCrema De Tartru
4
Într-un castron separat, Cerneți zahărul cofetarilor cu cacao pentru a se amesteca. Lucrând în treimi, presărați amestecul de cacao peste albușuri și pliați ușor până se încorporează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Transferați într-o geantă mare cu fermoar. Sac de etanșare, ciupind excesul de aer. Decupați o bucată mică dintr-un colț inferior al sacului. Scoateți bezea prin gaură pe foile de prăjituri, formând mici "sărutări", cu diametrul de aproximativ 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți timp de 1 oră, până când bezeaua este fermă și uscată. Opriți cuptorul și lăsați bezeaua să stea în cuptor timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați bezeaua să se răcească pe foi pe rafturi de sârmă, apoi îndepărtați ușor sărutările de pe hârtia pergament. A se păstra la temperatura camerei într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista