Cina in seara asta: Punjabi Rajma (fasole și roșii Curry)
Cina in seara asta: Punjabi Rajma (fasole și roșii curry) ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție conține 308 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână roșii, cayenne, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Fasole Roșie Curry (Punjabi Rajma), Rajma (Curry De Fasole), și rajma , cum să faci rajma masala / ușor Punjabi rajma.
Instrucțiuni
1
Se toarnă uleiul într-o oală mare setată la foc mediu. Aruncați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când a început să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați usturoiul, ghimbirul și ardeii iute și gătiți timp de 2 minute, sau până când sunt foarte parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Aruncați în Roșia tocată, împreună cu coriandrul, cayenne, chimen și turmeric. Gatiti pana cand rosiile se despart si incepeti sa se ingroase intr-un sos, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Turmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Se toarnă boabele de rinichi, sucul de lămâie, o cană de apă și jumătate din pătrunjel. Aduceți la foc mic, apoi reduceți focul la minim. Gatiti aproximativ 10 pana la 15 minute, sau pana cand lichidul s-a redus si sosul este foarte gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Se servește cu orez sau pâine plată și se presară cu mai mult pătrunjel. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pratsch organic Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.