Cina in seara asta: Chiles en Nogada

Nevoie de o curs principal fără gluten? Cina în seara asta: Chiles en Nogada ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $5.08 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1092 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați nuci, roșii Rome, piersici în sirop și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Cina În Seara Asta: Orecchiette Cu Broccoli, Hamsii Și Ardei Iute, Cina în seara asta: carne de porc Miao cu porumb și ardei iute, și Cina în seara asta: pui tocat în stil thailandez cu busuioc și ardei iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Peste o flacără deschisă, ardeți ardeii poblano până când pielea este înnegrită, apoi transferați într-un castron acoperit cu un prosop timp de 10 minute pentru a permite aburului să slăbească pielea. Alunecați pielea și împărțiți cu grijă ardeii de-a lungul unei părți.
Scoateți semințele și membrana și clătiți-le cu atenție. Se lasă deoparte să se usuce.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti pana se rumeneste usor, cateva minute, apoi adaugati rosiile si gatiti inca doua minute.
Adăugați carnea de porc cu câteva vârfuri bune de sare, rupând carnea de porc în bucăți mici pe măsură ce gătește, până când nu mai este roz și începe să capete o anumită culoare.
Adăugați ananasul, stafidele și piersicile și gătiți încă 5 minute.
Adăugați chimenul și condimentați după gust.
Pentru a face sosul de nucă, purificați nucile într-un blender sau un mic robot de bucătărie cu smântână și lapte evaporat și sherry dacă utilizați. Condimentează după gust cu sare și piper
Pentru a asambla ardeii, umpleți-i cu grijă cu amestecul și, dacă doriți, încălziți-i într-un cuptor mic. Se acoperă cu sosul de nucă și semințele de rodie, dacă se folosește, și se servește.