Cina In Seara Asta: Caldo Verde
Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 98 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de jumătate de varză, morcov, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Cina În Seara Asta: Caldo Gallego, Cina In Seara Asta: Espagueti Verde, și Cina in seara asta: supa de orz al Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare sau o cratiță, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa, morcovul și țelina, împreună cu un vârf de sare. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt moi.
Adăugați cartofii împreună cu 5 căni de apă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe până când cartofii sunt fragede.
Transferați supa în blender în piure sau folosiți un blender cu băț sau o moară de alimente.
Adăugați varza în supă și fierbeți până se înmoaie. Gust pentru condimente.
Se toarnă în boluri, se acoperă cu chorizo feliat și un strop de ulei de măsline și se servește.