Cina De Varză Murată Cu Cârnați

Cina De Varză Murată Cu Cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cina cu varză murată cu cârnați. Această rețetă face 12 porții cu 324 calorii, 14g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați semințe de chimen, piper, legături de cârnați polonezi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brat Sauerkraut Cina, Cina De Porc Cu Varză Murată, și Cina Simplă De Sparerib Și Varză Murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 5-qt. aragaz lent, stratificați morcovii, cartofii și varza murată. Într-o tigaie mare, cârnați maro. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați în bucăți de 3 inci; transferați în aragaz lent (aragazul lent va fi plin). Rezervați 1 lingură de picături; călește ceapa și usturoiul în picături rezervate până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați treptat vin. Aduceți la fierbere; se amestecă pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă piperul și chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Se toarnă peste cârnați. Se acoperă și se gătește la foc mic timp de 8-10 ore sau până când un termometru introdus în cârnați citește 160 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista