Cina De Pește Vagabond

Cina De Pește Vagabond
Cina de pește Hobo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 386 calorii, 38g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 4 și costă $6.31 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de condimente cu lămâie, sare, dillweed și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 90%. Încercați Cina De Pește De Legume, Cina In Seara Asta: Pește Piccata, și Cina De Pește Prăjită La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți 1 parte a pătratelor de 4 (18 inci) din folie de aluminiu rezistentă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Combinați condimentul, sarea și dillweed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
MărarMărar
SareSare
4
Puneți felii de cartof, ceapă și morcov uniform în centrele de pătrate acoperite cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CartofiCartofi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Se presară uniform cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
6
Puneți peștele peste legume. Îndoiți folia peste pește și legume; sertizați marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Așezați pachetele pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți la 450 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Serviți imediat.
10
Bacsis: aruncați împreună o salată în timp ce peștele se coace și cina este gata imediat ce peștele iese din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista