Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina de duminică: Boeuf Bourguignon. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 731 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $5.34 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână slănină, ciuperci, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Boeuf Bourguignon, Boeuf Bourguignon, și Boeuf Bourguignon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați slănina în pătrate de 1/4 până la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
2
Se pune într-un cuptor olandez sau o oală mare și grea și se gătește la foc mediu până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Scoateți slănina cu o lingură cu fante, scurgeți-o pe prosoape de hârtie și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
4
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Condimentează carnea de vită cu sare și piper. Aranjați carnea într-un singur strat; se rumenesc la foc mare. Odată ce toată carnea este rumenită, adăugați usturoiul și gătiți 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
6
Adăugați făina, amestecați bine și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de roșii și se adaugă vinul pentru a deglaza tigaia, răzuind toate bucățile maro cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați bulionul, morcovul, ceapa, ciupercile, jumătate din slănina rumenită, 1 linguriță sare, un vârf de piper și buchetul garni. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic, se acoperă. Când carnea începe să se înmoaie, după 1 1/2 până la 2 ore, crăpați capacul cu un centimetru sau doi;astfel încât sosul se poate îngroșa. (Dacă aveți mult lichid în tigaie, puteți scoate complet capacul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Continuați să gătiți în total 2 1/2 până la 3 ore, amestecând ocazional, până când carnea este foarte fragedă și sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A Permite
9
Se ornează cu slănina rămasă și pătrunjelul tocat mai ușor de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
10
Buchet Garni
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
11
Legați împreună următoarele într-un pachet sau o pânză de brânză: cimbru de pătrunjel și o frunză de dafin. De asemenea, le puteți cumpăra gata făcute la magazinele alimentare fancy-pants sau la piețele de specialitate.