Cina De Duminică: Boeuf Bourguignon

Cina De Duminică: Boeuf Bourguignon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina de duminică: Boeuf Bourguignon. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 731 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $5.34 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână slănină, ciuperci, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Boeuf Bourguignon, Boeuf Bourguignon, și Boeuf Bourguignon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați slănina în pătrate de 1/4 până la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
2
Se pune într-un cuptor olandez sau o oală mare și grea și se gătește la foc mediu până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Scoateți slănina cu o lingură cu fante, scurgeți-o pe prosoape de hârtie și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Condimentează carnea de vită cu sare și piper. Aranjați carnea într-un singur strat; se rumenesc la foc mare. Odată ce toată carnea este rumenită, adăugați usturoiul și gătiți 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Adăugați făina, amestecați bine și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de roșii și se adaugă vinul pentru a deglaza tigaia, răzuind toate bucățile maro cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați bulionul, morcovul, ceapa, ciupercile, jumătate din slănina rumenită, 1 linguriță sare, un vârf de piper și buchetul garni. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic, se acoperă. Când carnea începe să se înmoaie, după 1 1/2 până la 2 ore, crăpați capacul cu un centimetru sau doi;astfel încât sosul se poate îngroșa. (Dacă aveți mult lichid în tigaie, puteți scoate complet capacul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Continuați să gătiți în total 2 1/2 până la 3 ore, amestecând ocazional, până când carnea este foarte fragedă și sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
9
Se ornează cu slănina rămasă și pătrunjelul tocat mai ușor de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
10
Buchet Garni
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
11
Legați împreună următoarele într-un pachet sau o pânză de brânză: cimbru de pătrunjel și o frunză de dafin. De asemenea, le puteți cumpăra gata făcute la magazinele alimentare fancy-pants sau la piețele de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista