Cina cu dovleac umplut

Cina cu dovleac umplut
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate ? Cina cu dovleac umplut ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 455 de calorii , 23 g de proteine și 19 g de grăsimi . Pentru 1,77 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de sos de roșii, ouă, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 66% . Acest scor este bun. Rețete similare includ omleta umplută BLD - mic dejun, prânz, cină , cină simplă cu ouă poșate și chifle fără gluten .

Instrucțiuni

1
Spălați dovleacul; tăiați un 6-in. cerc în jurul tulpinii superioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
2
Scoateți blatul și puneți deoparte; aruncați semințele și fibrele libere din interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Puneți dovleacul într-un cuptor olandez mare. Umpleți cu apă clocotită până la o adâncime de 6 in.; adăugați 1/2 linguriță sare. Acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când dovleacul este aproape fraged, dar își păstrează forma. Scoateți cu grijă și scurgeți bine; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai este roz și legumele sunt fragede; se scurge bine. Se răcește ușor; puneți într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați orezul, sosul de roșii, șunca, ouăle, usturoiul, oregano, piperul, oțetul și restul de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Puneți dovleacul într-o tavă de copt rezistentă. Împachetați ferm amestecul de carne de vită în dovleac; înlocuiți partea superioară. Lăsând tava descoperită, se coace la 350° timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se lasa sa stea 10 minute.
8
Scoateți partea superioară; dacă doriți, utilizați un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate de pe partea de sus a cărnii. Tăiați dovleacul în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista