Cina în seara asta: somon într-un sos de muștar Bengali
Cina in seara asta: somon într-un sos de muștar Bengali ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 384 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 2 și costă $ 4.62 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, ardei iute, semințe de muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare includ Somon într-un sos de muștar Bengali, Cina în seara asta: ton ars cu piper și sos de muștar de soia, și Cina in seara asta: sparanghel cu sos de muștar Crincalme Fraiche și Prosciutto.
Instrucțiuni
Tăiați peștele în bucăți de 2 inci pe 1 inci și transferați-le într-un vas de dimensiuni medii.
Combinați ingredientele pentru frecare.
Presărați frecarea deasupra bucăților de pește. Acoperiți vasul și păstrați-l în frigider timp de 30 de minute până la 10 ore.
Pentru sosul de muștar: între timp, combinați pudra de muștar, cayenne, turmeric și sare într-un castron mic.
Adăugați o lingură de apă și amestecați bine. Apoi adăugați încă 7 linguri de apă și amestecați din nou. Pune deoparte.
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare. Când străluciți, adăugați semințele de muștar. Gatiti unil ei încep să pop, doar câteva secunde.
Adăugați semințele de chimen și fenicul. Se amestecă bine, apoi se adaugă sosul de muștar și ardeii iute. Ar trebui să înceapă să fiarbă imediat. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic și amestecați bine.
Adăugați bucățile de pește într-un singur strat. Se fierbe ușor până se fierbe, aproximativ cinci minute. În timp ce gătesc, lingurați continuu sosul de muștar deasupra bucăților.
Serviți peștele și sosul cu orez alb.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.