Cina în seara asta: Paste cu ceapă, slănină și roșii (Pasta All ' Amatriciana)

Cina în seara asta: pastele cu ceapă, slănină și roșii (Pastan All ' Amatriciana) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 887 calorii, 32g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 163 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, conserve de roșii, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Rețete similare includ Cina în seara asta: Paste cu păstârnac și slănină, Cina in seara asta: Paste cu Bacon si Pesto de porumb, și Cina în seara asta: Paste cu spanac, năut și slănină.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați o lingură de sare.
Scurgeți roșiile într-o strecurătoare, economisind tot sucul. Tăiați aproximativ roșiile în pătrate de centimetru. Pune deoparte.
Se toarnă apă de ceașcă de la calibru într-o tigaie din oțel inoxidabil de 12 inci cu fund greu, la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa feliată. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa s-a inmuiat si apa aproape s-a evaporat.
Adăugați ulei de măsline, usturoi și linguriță de sare în tigaie. Se amestecă ocazional și se gătește până când ceapa și usturoiul sfârâie, aproximativ 2 minute.
Mutați ceapa și usturoiul în partea laterală a tigaiei pentru a elibera un spațiu pentru slănină.
Adăugați slănina și gătiți până încep să-și facă grăsimea, apoi amestecați cu ceapa.
Adăugați fulgii de ardei roșu, amestecați bine și lăsați totul să se gătească până când slănina este crocantă și ceapa este aurie, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile tocate și sucul rezervat, împreună cu o cană de apă. Se condimentează cu sare de linguriță de calibru și se amestecă bine. Întoarceți căldura la mare și aduceți la fierbere, apoi treceți la mediu-scăzut. Fierbeți sosul, reglând focul pentru a vă asigura că nu fierbe, până se îngroașă, aproximativ 20 de minute.
Cu aproximativ zece minute rămase, adăugați paste în apa clocotită. Gatiti conform instructiunilor de pe cutie. Când este al dente, scoateți pastele cu o pereche de clești și transferați-le în tigaie cu sosul. Aruncați la foc mediu până când pastele sunt acoperite în sos.
Adăugați 1/4 cană de apă din oala pentru paste dacă sosul este prea uscat.
Opriți focul și adăugați brânză rasă. Împărțiți pastele între farfurii și serviți.