Cina în seara asta: păstrăv prăjit cu usturoi și busuioc

Cina in seara asta: păstrăv Pan-ars cu usturoi și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,47 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 391 calorii, 35g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, frunze de busuioc, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Cina în seara asta: creveți de usturoi cu busuioc, roșii și fulgi de piper, Cina In Seara Asta: Păstrăv Afumat Brandade, și Cina În Seara Asta: Păstrăv Prăjit Cu Crustă De Făină De Porumb.
Instrucțiuni
Clătiți fileurile și uscați-le. Condimentați cu sare și piper, apoi încălziți o tigaie mare (12 inci) la foc mediu-mare cu uleiul de măsline. Căutați fileurile timp de un minut pe fiecare parte.
Împrăștiați usturoiul și frunzele de busuioc în jurul peștelui, întoarceți focul la minim, acoperiți și continuați să gătiți aproximativ cinci minute sau până când peștele este aproape de gătit. Întoarceți fileurile la jumătatea gătitului.
Scoateți peștele și păstrați-l cald.
Adăugați vinul în tigaie, dați focul la mare și răzuiți orice bucăți maro. Reduceți până când începeți să deveniți siropos.
Adăugați spanacul și mazărea de zăpadă și aruncați cu sosul, până când spanacul este bine ofilit.
Serviți peștele pe patul de spanac acoperit cu o stoarcere de lămâie proaspătă.