Cina în seara asta: Kale și paste de năut

Cina în seara asta: Kale și paste de năut
Cina in seara asta: Kale și năut paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 828 calorii, 35g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de nuci de pin, bietă, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Cina în seara asta: supă de năut și paste, Cina in seara asta: Paste cu sos de rosii de naut, și Cina În Seara Asta: Kale Și Paste De Fasole Albă.

Instrucțiuni

1
Așezați verdele plat pe o tăietură și tăiați coastele de pe frunze, apoi stivuiți frunzele și feliați transversal în panglici subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2
Transferați într-o strecurătoare și clătiți bine. Aruncați coastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Într-o tigaie mare cu capac, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți ușor până când ceapa este moale și începe să devină aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Adăugați nautul și gătiți încă un minut, apoi adăugați verdeața, în loturi, dacă este necesar, deoarece se ofilește, amestecând des. Ar trebui să existe o umiditate suficientă care să se agațe de frunze pentru a le permite să se aburească ușor. Odată ce toate verdele sunt adăugate, acoperiți, transformați focul la foarte scăzut și lăsați să se ofilească ușor în tandrețe, 15 până la 20 de minute. Condimentează după gust cu sare și amestecă sucul de lămâie de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
VerziiVerzii
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Între timp, aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și gătiți pastele până la al dente. Rezervați 1 cană de apă de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Combinați verdeața și pastele și amestecați pentru a combina, adăugând apă pentru paste sau ulei de măsline și aruncând după cum este necesar pentru a menține vasul umed și cochet. Se acoperă cu nuci de pin și se servește cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
VerziiVerzii
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista