Cina în seara asta: conopidă prăjită cu condimente indiene
Cina in seara asta: conopida prăjită cu condimente indiene ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 286 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați orez, conopidă, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 131 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Conopidă prăjită cu condimente indiene, plus aspect TV, Cina În Seara Asta: Conopidă Prăjită Cu Capere, și Cina în seara asta: somon cu conopidă prăjită.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. amestecati flori de conopida cu jumatate de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Se întinde pe foaia de copt. Prăjiți până se caramelizează și mai ales fraged, 15-20 de minute. Rupeți în flori mai mici de dimensiuni ale mușcăturii, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mică din oțel inoxidabil până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ghimbir și Serrano chilis și gătiți, amestecând frecvent, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Adăugați chimen, coriandru, turmeric, cayenne și un vârf de sare. Lăsați condimentele să se prăjească în ulei, având grijă să nu se ardă, cel puțin un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați conopida și aruncați bine în condimente. Gatiti inca 2 minute, apoi adaugati rosiile. Gatiti pana se ingroasa si parfumat, aproximativ 5 minute. Reglați condimentele după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
(fie Fie Obișnuit)
7
Se amestecă cilantro și se servește cu orez, trecând pene de var pe lângă masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Laurenz V Reserve Charming Gruner Veltliner cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.