Cina în seara asta: calmar cu smog elvețian

Cina în seara asta: calmarul cu Bietă Elvețiană este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 428 calorii. Pentru $5.07 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați vin, calmar, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Cina În Seara Asta: Frittata Elvețiană, Cina în seara asta: năut prăjit și cârnați de miel cu smog elvețian, și Cina În Seara Asta: Tocană Rapidă De Fasole Albă Cu Bietă Elvețiană Și Toma pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și grea, suficient de mare pentru a ține toată smogul, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți până la parfum, 1 până la 2 minute.
Adăugați calmarul și vinul și aduceți lichidul la foc mic. Acoperiți, dați focul la minim și fierbeți până când calmarul este fraged, 35 până la 45 de minute.
Descoperiți și adăugați bietul. Gatiti, neacoperit, pana cand smogul este complet ofilit, transformand frunzele nefierte in vas dupa cum este necesar. Când aproape tot lichidul s-a evaporat, aproximativ 10 minute, condimentați după gust cu sare și piper negru.