Cimbru și condimente-frecat friptură de vită muschiulet au Jus

Cimbru și condimente-frecat friptură de vită muschiulet au Jus
Cimbru și condiment-frecat friptură de vită muschiulet au Jus ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 7 și costă $ 3.86 pe portie. O porție conține 342 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați filetul de vită, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cimbru și condimente-frecat friptură de vită muschiulet au Jus, Piper Negru Condiment-Frecat Muschiulet De Vita, și Filet De Porc Frecat Cu Condimente.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 lingurițe de cimbru, sare, piper și ienibahar într-un bol mic. Frecați amestecul uniform pe toate părțile cărnii de vită. Înfășurați bine în folie de plastic și refrigerați 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați carnea de vită în tigaie; gătiți timp de 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Transferați carnea de vită într-un suport de prăjire acoperit cu spray de gătit; așezați raftul în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Coaceți la 400 timp de 26 de minute sau până când un termometru înregistrează 135 sau gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se toarnă brandy în tigaie, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite; retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Încălziți tigaia la foc mediu. Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați șobolani în tigaie; gătiți 4 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați amestecul de coniac, bulionul și restul de 1 linguriță de cimbru în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; se fierbe până se reduce la 1 cană (aproximativ 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Se servește cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
13
Notă de vin: un muschiulet clasic de vită prăjită este chintesența chintesenței pentru cabernet Sauvignon. Cabernet are o structură maiestuoasă și o aromă profundă, bogată, oglindind tot ceea ce are de oferit. Încercați una dintre Cabernetele cele mai somptuoase, moi și bogate din Napa Valley: Shafer One Point Five Stag ' s Leap District Cabernet Sauvignon 2004 (65 USD). -- Alina Gorghiu
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista