Cimbru și condimente-frecat friptură de vită muschiulet au Jus
Cimbru și condiment-frecat friptură de vită muschiulet au Jus ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 7 și costă $ 3.86 pe portie. O porție conține 342 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați filetul de vită, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cimbru și condimente-frecat friptură de vită muschiulet au Jus, Piper Negru Condiment-Frecat Muschiulet De Vita, și Filet De Porc Frecat Cu Condimente.
Instrucțiuni
Combinați 2 lingurițe de cimbru, sare, piper și ienibahar într-un bol mic. Frecați amestecul uniform pe toate părțile cărnii de vită. Înfășurați bine în folie de plastic și refrigerați 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carnea de vită în tigaie; gătiți timp de 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Transferați carnea de vită într-un suport de prăjire acoperit cu spray de gătit; așezați raftul în tigaia de prăjire.
Coaceți la 400 timp de 26 de minute sau până când un termometru înregistrează 135 sau gradul dorit de coacere.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Se toarnă brandy în tigaie, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite; retrase din circuitul agricol.
Încălziți tigaia la foc mediu. Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați șobolani în tigaie; gătiți 4 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați amestecul de coniac, bulionul și restul de 1 linguriță de cimbru în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; se fierbe până se reduce la 1 cană (aproximativ 4 minute).
Se servește cu carne de vită.
Notă de vin: un muschiulet clasic de vită prăjită este chintesența chintesenței pentru cabernet Sauvignon. Cabernet are o structură maiestuoasă și o aromă profundă, bogată, oglindind tot ceea ce are de oferit. Încercați una dintre Cabernetele cele mai somptuoase, moi și bogate din Napa Valley: Shafer One Point Five Stag ' s Leap District Cabernet Sauvignon 2004 (65 USD). -- Alina Gorghiu