Cifre de afaceri cu fructe de pasiune din ciocolată albă cu sos de afine-mentă și cremă de nucă de cocos
Această rețetă servește 4. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 636 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, gălbenușuri de ou, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tartă cu lămâie-nucă de cocos cu cremă de fructe de pasiune, Opera De Caise, Fructe De Pasiune Și Ciocolată Albă, și Tort de iaurt cu fructe de pasiune cu burniță de ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron metalic uscat așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte, topiți ciocolata albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc și se adaugă pulpa fructului pasiunii, smântâna grea și sarea și se amestecă pentru a se combina. Adăugați încet și cu grijă gălbenușurile de ou, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul Pasiunii
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Așezați vasul peste tigaia cu apă abia fierbinte și încălziți, amestecând continuu, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc, se acoperă și se răcește.
5
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Odată ce umplutura de ciocolată albă este complet rece, faceți cifrele de afaceri: aranjați rundele de foietaj pe o suprafață de lucru și pliați fiecare în jumătate. Umpleți cifrele de afaceri cu umplutura de ciocolată albă răcită și sertizați marginile pentru a le sigila închise. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
7
Ungeți marginile patiseriei cu apă, dacă este necesar, pentru a sigila cifrele de afaceri.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
8
Transferați pe foaia de copt pregătită și coaceți, răsturnându-le cam la jumătatea timpului de coacere, până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
1
Într-o cratiță medie la foc moderat, combinați afinele, ananasul, apa, sucul de lămâie și zahărul. Aduceți la foc mic și continuați să fierbeți timp de aproximativ 3 minute.
Transferați într-un blender sau robot de bucătărie, adăugați menta și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă purincule printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron. Dacă sosul este foarte subțire, puneți-l într-o cratiță medie și fierbeți până se reduce la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Într-un castron mediu, combinați smântâna grea și zahărul și bateți până se formează vârfuri medii-rigide. Îndoiți nuca de cocos și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Stropi în Formă De Inimă
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Aranjați 2 cifre de afaceri pe fiecare dintre cele 4 farfurii, stropiți cu sosul de afine-mentă și acoperiți fiecare cu o păpușă generoasă de cremă de nucă de cocos.