Ciabatta prăjită cu creveți, tarhon și Rucola

Ciabatta prăjită cu creveți, tarhon și Rucola
Rețeta prăjită Ciabatta cu creveți, tarhon și rucola ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Pentru $ 3.38 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 558 calorii, 25g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână rucola, roșii de prune, creveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bruschetta cu creveți, tarhon și Rucola, Creveți prăjiți cu portocale, rucola și tarhon, și Ciuperci Deviled pe ciabatta prăjită.

Instrucțiuni

1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aranjați jumătățile de pâine pe o foaie de copt și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți până la auriu deschis, 13 până la 15 minute. Se răcește timp de 2 minute. Frecați pâinea caldă cu partea tăiată a usturoiului. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Pentru topping: în timp ce pâinea se gătește, într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați usturoiul și șalotele și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Presărați creveții cu sare și piper și adăugați în tigaie. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute pana cand doar roz si gatiti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți creveții pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
În aceeași tigaie, adăugați roșiile și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc mediu-mare pana cand rosiile incep sa se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Între timp, tăiați creveții în bucăți de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
10
Întoarceți căldura sub tigaie la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați vinul și, folosind o lingură de lemn, răzuiți bucățile rumenite care se agață de fundul tigaiei. Se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați stocul și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
13
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Adăugați creveții, rucola, brânza mascarpone și tarhonul și amestecați până când amestecul este cremos. Condimentează cu sare și piper. Se toarna crevetii cremosi si sosul peste toasturi si se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
15
Tăiați în felii și serviți.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti D. O. C. G. (). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produs în principal din viță de vie Sangioveto din moșia Poggio Reale, acest vin structurat clasic prezintă note de pământ și piele pe nas cu tonuri lemnoase. Fructul este curat și moale, cu taninuri blânde pe finisaj.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista