Chutney De Mure-Rubarbă

Chutney De Mure-Rubarbă
Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Chutney de mure-rubarbă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 133 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ghimbir măcinat, rubarbă, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Chutney De Rubarbă, Chutney de mure fără gătit, și Sos De Chutney De Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mare și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, neacoperit, timp de 1 oră sau până se îngroașă, amestecând frecvent. Se răcește și se toarnă în recipiente etanșe.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Notă: refrigerați Chutney de mure-rubarbă în recipiente etanșe până la două luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista