Chutney de mere
Chutney-ul de mere necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă conține 3 porții cu 934 de calorii , 4 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Pentru 2,69 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați fulgi de piper, stafide, suc de portocale și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. 495 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Multe persoane au apreciat cu adevărat acest condiment. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană . Vă este oferită de Foodnetwork. Cu un scor spoonacular de 0% , acest preparat este îmbunătățibil. Încercați chutney/compot de mere, pere și curmale , rețeta de chutney de roșii și chutney de caise cu ghimbir și migdale prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Combinați merele, ceapa, ghimbirul, sucul de portocale, oțetul, zahărul brun, semințele de muștar, fulgii de piper și sarea într-o cratiță mare. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Reduceți focul la fierbere lentă și continuați să gătiți, amestecând ocazional, timp de 50 de minute până la 1 oră, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat. Luați de pe foc și adăugați stafidele.
Se lasă deoparte să se răcească și se păstrează acoperit la frigider până la 2 săptămâni.