Chutney De Afine-Caise
Chutney de afine-caise ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 356 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, afine, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Chutney de afine și caise, Șuncă Glazurată Cu Caise Cu Chutney De Afine, și Ingredientul Secret (afine): Chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează afine, aruncând orice fruct zdrobit sau degradat. Clătiți fructele de pădure.
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu-mare, aduceți 1 cană de apă, afine, zahăr, caise, coacăze, stafide și oțet la fierbere, amestecând des. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când afinele încep să apară, 5 până la 8 minute.
Între timp, scoateți coaja și fibrele de membrană albă din mandarine; aruncați coaja și fibrele. Separați segmentele și tăiați grosier, aruncând semințele.
Adăugați mandarine și suc în tigaie; se fierbe la foc mic pentru a amesteca aromele, 2 până la 3 minute.
Se amestecă nucile pecan.
Se servește la temperatura camerei sau răcit.