Chowder de porumb și scoici
Chowder de porumb și scoici ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 279 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,08 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, zară, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Rețete similare includ Scoică și pudră de porumb, Chowder de scoici cu porumb, și Scoică De Șofran Și Pudră De Porumb.
Instrucțiuni
Gatiti baconul intr-un cuptor olandez mare la foc mediu 5 minute sau pana cand este crocant.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 linguriță de picături în tigaie.
Adăugați ceapa în picături în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste.
Adăugați 1 cană de suc de scoici, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați restul de 1 cană de suc de scoică și bulion; aduceți la fierbere.
Adăugați cartofi; se fierbe 10 minute.
Adăugați porumb și scoici în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când cojile se deschid.
Se ia de pe foc; se amestecă Zara și ingredientele rămase.