Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Chocolate s ' more Pie. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 586 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sirop de porumb, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată, Kk ' s Chocolate Chip Cookie Pie, și Plăcintă Cu Biscuiți Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Faceți crusta de cracker graham și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
2
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Puneți ciocolata într-un castron mare. Aduceți smântâna doar la fiert într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru, apoi turnați smântână fierbinte peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
Cuptor
3
Lăsați să stea 1 minut, apoi bateți ușor până când ciocolata se topește și amestecul este neted. Bateți ușor oul și un vârf de sare până se combină și turnați în crusta de cracker Graham (crusta va fi aproximativ pe jumătate plină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Ciocolata
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Acoperiți marginea plăcintei cu un scut de plăcintă sau folie și coaceți până când umplutura este setată ușor și tremură ușor în centru când este agitată ușor, aproximativ 25 de minute. Se răcește plăcinta la temperatura camerei pe un raft (umplutura se va întări pe măsură ce se răcește), aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
1
Presărați gelatină peste 1/4 cană de apă rece într-un vas mare, rezistent la căldură și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă împreună zahărul, siropul de porumb, un vârf de sare și restul de 1/4 cană de apă într - o cratiță grea curățată de 1 până la 1 1/4 litru. Se aduce la fierbere la foc moderat, amestecand pana se dizolva zaharul, apoi se fierbe pana cand termometrul Inregistreaza 260 F, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
3
Începeți să bateți amestecul de apă și gelatină cu un mixer electric la viteză medie, apoi turnați cu grijă siropul fierbinte într-un flux lent, bătând (evitați bătăile și partea laterală a bolului). Când se adaugă tot siropul, creșteți viteza la mare și continuați să bateți până când amestecul este triplat în volum și foarte gros, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați vanilie și bateți până se combină, apoi lingurați imediat topping pe centrul umpluturii de plăcintă; se va răspândi încet pentru a acoperi partea superioară a plăcintei. Se răcește, neacoperit, 1 oră, apoi se acoperă ușor cu folie de plastic ușor unsă (partea unsă în jos) și se răcește încă 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Vanilie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Transferați plăcinta pe o foaie de copt. Acoperiți marginea plăcintei cu scut de plăcintă sau folie și fierbeți la 3 până la 4 inci de căldură, rotind plăcinta după cum este necesar, până când toppingul de marshmallow este maro auriu, aproximativ 3 minute. Plăcintă rece pe un raft de 10 minute. Feliați plăcinta cu un cuțit mare și greu înmuiat în apă fierbinte și apoi uscat cu un prosop înainte de a tăia fiecare felie.