Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați pătratele Blondie pline. Această rețetă servește 12 și costă 1,34 USD pe porție. O porție conține 634 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime. Un amestec de stafide aurii, făină, cireșe tarte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chock Plin De Supă De Broccoli, Chock-plin de fructe Snackin' tort, și Hummus de fasole albă plin de arpagic.
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. Unt și făină tigaie de copt, eliminând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Se toarnă apă fierbinte fierbinte peste fructele uscate într-un castron mic și se înmoaie 20 de minute, apoi se scurge bine într-o sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
3
Amestecați împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara într-un alt castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Bateți împreună untul topit, zahărul, ouăle și vanilia într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până la crem, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați amestecul de făină și amestecați până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Se amestecă în fructe uscate, migdale și ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
Ciocolata
Migdale
6
Întindeți aluatul uniform în tava de copt și coaceți până se rumenesc și o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese curată, 25 până la 30 de minute. Se răcește complet în tigaie pe un raft. Rulați un cuțit subțire în jurul marginilor tigaiei pentru a slăbi blondie, apoi tăiați blondie în pătrate de aproximativ 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
Frigarui
Cuțit
1
Blondie poate fi coaptă (dar nu tăiată în pătrate) cu 2 zile înainte și răcită complet, apoi păstrată, învelită bine în folie de plastic, la temperatura camerei.