Chirintele de somon cu maioneza de capere
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, chiftele cu somon cu maioneză de caper ar putea fi o rețetă spectaculoasă , fără lactate și pescatarian de încercat. O porție conține 848 de calorii , 44 g de proteine și 58 g de grăsimi . Această rețetă servește 2 și costă 4,64 USD per porție. Mergeți la magazin și cumpărați capere, maioneză, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 78% . Încercați crochete de somon și creveți cu maioneza jalapeno cu lămâie , chifteline picante de somon și mahi-mahi cu sos de capere de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați maioneza, caperele, sucul de lămâie, 1/2 linguriță de muștar și 1/4 linguriță de piper. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Într-o tigaie mică, căliți ceapa și țelina în 1 linguriță de ulei până devin crocante. Într-un castron, combinați amestecul de ceapă, somonul, 1/2 cană pesmet, oul și restul de muștar și piper. Modelați în patru chifle; acoperiți cu pesmetul rămas. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 10 minute.
Într-o tigaie mare, la foc mediu, gătiți chiftele de somon în uleiul rămas timp de 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Se serveste cu maioneza de capere.