Chipsuri de grăsime la cuptor cu sare de rozmarin

Chipsuri de grăsime la cuptor cu sare de rozmarin
Chipsurile de grăsime la cuptor cu sare de rozmarin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 257 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, rozmarin, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chipsuri de sare și oțet de rozmarin, Sare de mare de rozmarin și chipsuri de sfeclă de oțet, și Cartofi dulci și chipsuri de sfeclă cu sare de rozmarin de usturoi.

Instrucțiuni

1
Introduceți o tavă de copt în cuptor și preîncălziți-o la 230 grade C (450 grade F).
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Fierbeți chipsurile de cartofi, pielea, timp de aproximativ 10 minute în apă sărată clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie, spargeți bulbul de usturoi și chuck în cuișoare, apoi adăugați chipsurile de cartofi. Aruncați uleiul și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți pe tava preîncălzită timp de 15 până la 20 de minute până când sunt crocante și aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Scoateți frunzele din rozmarin și puneți mortarul cu coaja de lămâie și sarea. Bash pentru a face o pastă verde, adăugând mai multă sare dacă este prea umedă. Împingeți printr-o sită și presărați chipsurile pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista