Chipsuri de cartofi dulci Chex Mix ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 144 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 28. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, sirop de porumb, marshmallows și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipsuri De Cartofi Dulci, Chipsuri De Cartofi Dulci, și Chipsuri De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată. Într-un castron mare cu microunde, amestecați cerealele și chipsurile de cartofi dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Cartofi Dulci
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
2
În ceașcă de măsurare cu microunde cu 2 cani, unt cu microunde, zahăr brun, sirop de porumb și 1/2 linguriță de sare descoperită la 1 minut și 30 de secunde. Se amestecă; cuptor cu microunde la înălțime aproximativ 45 de secunde sau până la barbotare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuptor Cu Microunde
3
Se toarnă peste amestecul de cereale; se amestecă până se acoperă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale
4
Cuptorul cu microunde neacoperit la maxim 3 până la 4 minute, amestecând după fiecare minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
5
Răspândiți pe foaia de cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Lăsați să se răcească aproximativ 5 minute sau până când acoperirea se întărește, amestecând după primele 2 minute. Se amestecă marshmallows; se presară cu 1/2 linguriță de sare rămasă.