Chimichangas De Pui La Cuptor

Chimichangas De Pui La Cuptor
Chimichangas de pui la cuptor ia în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.67 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 271 calorii, 19g de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de chimen măcinat, oregano, tortilla de făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chimichangas De Pui La Cuptor, Chimichangas De Pui La Cuptor, și Chimichangas De Pui La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați puiul, 3/4 cană sos picant, brânză, 1/4 cană ceapă, chimen și oregano. Lingură 1/2 cană amestec în centrul fiecărei tortilla. Îndoiți părțile laterale și capetele peste umplere și înfășurați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sos Picant Sau Salsa1 Cană De Sos Picant Sau Salsa
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați cusătura în jos într-un 15-in. x 10-in. x 1-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Ungeți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Se coace, neacoperit,la 375, timp de 20-25 minute sau până se încălzește. Se acoperă cu sosul picant rămas și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sos Picant Sau Salsa1 Cană De Sos Picant Sau Salsa
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru Chimichanga. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista