Chili Rellenos Burgers

Chili Rellenos Burgers
Nevoie de un felul principal vegetarian? Chili Rellenos Burgers ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 340 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili, smântână, ardei iute și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri Cu Chili Rellenos, Autentic Mexican Chili Rellenos, și Rellanos de pui cu Chili și brânză (piept de pui umplut-original ) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Formați carnea de vită în patru patties. Într-o tigaie la foc mediu, se rumenesc pe ambele părți. Se acoperă fiecare cu ceapă, pudră de chili, chimen, sare și piper. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute sau până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Topiți fiecare patty cu ardei iute și o felie de brânză. Acoperiți și gătiți 3 minute mai mult sau până când brânza este topită. Într-un castron mic, combinați salsa și ketchup.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați burgerii pe chifle; serviți cu amestecul de salsa și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Dientes De AjoDientes De Ajo
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Galben pal cu accente aurii. Aromă cu intensitate bună, fructe albe coapte, cum ar fi mere și piersici. Note de anason, fenicul. Reminiscențe de note de patiserie, drojdie și flori uscate. Nuci uscate. Unul experimentează munca de peste cinci ani de îmbătrânire pe drojdie.Pe palat, larg la intrare, plin și cremos pe palat. Gros și catifea. Florile albe uscate și aromele de fructe revin pe palat. Aciditatea sa bună oferă un finisaj revigorant și de durată.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista