Chili ' n ' brânză Enchiladas
Rețeta Chili 'N' Cheese Enchiladas ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 50 minute. Pentru $1.59 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 421 calorii, 21g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos picant, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este perfect pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Enchiladas Cu Brânză Chili, Enchiladas Cu Brânză Chili, și Enchiladas Cu Brânză Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, gătiți carnea de vită și 1/2 cană de ceapă la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge. Se amestecă condimentul de chili, sosul de roșii, pasta de roșii, fasolea de chili și apa. Se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute.
Între timp, combinați 2 căni de brânză și ceapa rămasă. Împărțiți amestecul de brânză uniform pe tortilla.
Rulați fiecare tortilla și aranjați, cu cusătura în jos, deasupra amestecului de chili. Se acoperă cu sos picant și brânză rămasă.
Se coace la 350 la 20-25 de minute sau până se încălzește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Twomey de Silver Oak Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Pivnițe Twomey de stejar Argintiu râul rus Pinot Noir]()
Pivnițe Twomey de stejar Argintiu râul rus Pinot Noir
Pinot Noir, valea râului rus din 2009, are o culoare rubinie cu accente violete și un nas complex de petale proaspete de trandafir, liliac, mere confiate, condimente dulci de copt și o notă de mentă. Are un atac bogat, larg asupra palatului și note de caramel, butterscotch și fructe roșii coapte. Acest vin expresiv are un finisaj echilibrat de fructe, condimente, aciditate naturală strălucitoare și taninuri cu granulație fină.