Chili de fasole neagră cu carne de porc crocantă și Salsa Poblano

Chili de fasole neagră cu carne de porc crocantă și Salsa Poblano
Chili de fasole neagră cu carne de porc crocantă și salsa Poblano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $ 4.11 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 536 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui cu conținut scăzut de sare, ardei iute chipotle în adobo, ardei iute poblano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Vită Poblano Fasole Neagră Chili, Tacos de porumb caramelizat și fasole neagră cu Salsan de dovlecei prăjiți și cremă Poblano prăjită, și Cartofi dulci + Tacos Chorizo cu Salsan de fasole neagră și cremă de avocado Poblano prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa tocată și usturoiul și gătiți până când ceapa este translucidă, amestecând des, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați praf de chili și chimen măcinat și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Chimen MăcinatChimen Măcinat
4
Adăugați 14 căni de apă, fasole neagră, oregano uscat și coajă de portocală rasă. Aduceți amestecul la fiert; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți cu capacul ușor întredeschis și fierbeți până când fasolea neagră este fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano UscatOregano Uscat
Fasole NeagrăFasole Neagră
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
ApăApă
5
Adăugați ardei iute chipotle și condimentați chili după gust cu sare. Fierbeți până când fasolea neagră este cremoasă, zdrobind grosier cu masher de cartofi la consistența dorită, adăugând mai multă apă cu 1/2 cană dacă este prea groasă și amestecând frecvent, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Condimentează chili după gust cu mai multă sare. Faceți înainte: Chili se poate face cu 3 zile înainte. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Fasole NeagrăFasole Neagră
CartofiCartofi
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
1
Char poblano ardei iute peste flacără de gaz sau în broiler până la înnegrit pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PoblanoPiper Poblano
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Se pune într-un castron mare, se acoperă cu folie de plastic și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, aproximativ 20 de minute. Curățați, semănați și tocați ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Așezați ardeii iute într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați ceapa și salsa verde. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
CeapăCeapă
1
Se amestecă smântâna și ardeii iute chipotle tocate într-un castron mediu. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați coaste de porc cu sare și piper. Lucrând în loturi, adăugați coaste de porc în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 7 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaste De PorcCoaste De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați coastele de porc într-un castron mediu. Întoarceți toate coastele de porc și orice sucuri în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De PorcCoaste De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
4
Adăugați bulion de pui, acoperiți și reduceți focul la minim. Gatiti pana cand carnea de porc este frageda, amestecand ocazional, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Carne De PorcCarne De Porc
5
Transferați într-un alt castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Între timp, reîncălziți chili. Se amestecă semințele de coriandru și chimen în salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ardei IuteArdei Iute
Dientes De AjoDientes De Ajo
7
Împărțiți chili între boluri. Se acoperă cu carne de porc, salsa, cremă chipotle și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
BrânzăBrânză
Ardei IuteArdei Iute
Crema MexicanăCrema Mexicană
Dientes De AjoDientes De Ajo
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Pudra de chili din New Mexico poate fi găsită la magazinele de alimente specializate și la piețele latine. Conservele de ardei iute chipotle din adobo și ardeii proaspeți poblano (uneori numiți ardei iute pasilla) pot fi găsite la unele supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate și piețele latine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Ardei Iute în AdoboConserve De Ardei Iute în Adobo
Piper PoblanoPiper Poblano
Praf De ChiliPraf De Chili
Ardei IuteArdei Iute
1
Aceasta este o rețetă grozavă de petrecere, deoarece fasolea are un gust și mai bun dacă sunt făcute cu o zi sau două înainte. (Oferă aromelor șansa de a se contopi cu adevărat.) Atunci tot ce va trebui să faceți cu adevărat în ziua evenimentului este să gătiți carnea de porc și să reîncălziți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut
Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut
Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut are arome de deschidere ușor fumurii, cu atingeri de biscuiți și note de miere și petale de flori. Gustul este excelent, fructat și plin de aromă, oferind un sentiment încântător de abundență. Amestec: 67% Macabeo, 33% Parellada
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate53
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista