Chili Crab în cupe de tone câștigate

Chili Crab în cupe de tone câștigate
Reteta Chili Crab în cupe de tone câștigate este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă servește 16. O porție conține 63 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă ați câștigat piei de tonă, amestec de muștar-maioneză, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Super Bowl. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Chili Crab (crab în sos acru și picant) rețetă, Mini Cupe De Crab, și Cupe De Salată De Crab.

Instrucțiuni

1
Periați ușor 1 parte a fiecărei piele de tonă câștigată cu ulei. Centrați fiecare pătrat, cu partea unsă în jos, pe o ceașcă de briose (1 1/4-in. peste partea de jos). Apăsați ușor pielea în jos pentru a alinia Cupa fără probleme; pielea se va extinde deasupra marginii tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Într - o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mediu-mare, amestecați 1/2 linguriță de ulei și ceapă până când ceapa este moale, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se ia de pe foc. Se amestecă ardei iute, crab și muștar-maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
CrabiCrabi
4
Umpleți fiecare ceașcă de tonă câștigată în mod egal cu amestec de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
5
Presărați umplutura uniform cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Coaceți într-un cuptor de 350 până când jantele de piei de tone câștigate sunt aurii și crocante, 8 până la 10 minute (7 până la 9 minute într-un cuptor cu convecție). Ridicați din tigaie și serviți fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista