Chili con Queso Dip
Rețeta Chili con Queso Dip este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță o opțiune super fără gluten și lacto ovo vegetariană pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 45 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 83 de calorii , 6 g de proteine și 5 g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca aperitiv. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, brânză procesată, căței de usturoi și chips de tortilla la cuptor. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 27% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Patio Daddio Queso Dip , Chili con Carne care vă va face papilele gustative să devină prostii și Jalapeno Queso cu brânză de capră .
Instrucțiuni
Turnați ambele conserve de roșii într-o strecurătoare peste un castron mic; se scurge, rezervând 1/3 cană lichid. Aruncați lichidul rămas sau păstrați pentru o altă utilizare.
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în ulei până se înmoaie.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă crema de brânză până se topește.
Adăugați roșiile, brânza procesată, praf de chili și lichidul rezervat. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand branza se topeste. Se amestecă coriandru.
Păstrați cald; serviți cu chipsuri tortilla.