Chili Chunky Beef

Chili Chunky Beef
Rețeta Chunky Beef Chili poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. Această rețetă servește 12. Pentru 1,73 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine, 18 g de grăsimi și un total de 449 de calorii. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, conserve de roșii, oregano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 59%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chili Chunky Beef Chili, Chunky Beef Chili și Chunky Beef Chili.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic, combinați făina, cimbrul și rozmarinul; se adaugă cuburi de vită, câte câteva și se agită pentru a se îmbrăca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 InciArdei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Într-un cuptor olandez, gătiți cuburi de vită și carne de vită tocată la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Ardei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 InciArdei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția brânzei. Acoperiți și fierbeți timp de 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4
Ornați cu brânză dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegeri excelente pentru Chili Con Carne. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Poema Cavan Extra Dry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Poema Cava Extra Dry
Poema Cava Extra Dry
Prezintă arome crocante de mere verzi, cretă și flori de primăvară, precum și arome proaspete, acidulate de fructe în gură, cu o urmă de dulceață bine echilibrată de aciditate. Un aperitiv excelent, acest vin se asociază și cu aperitive și tarte savuroase.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate21
Bucătăriiamerican
Revista