Chili Afumat

Chili Afumat
Chili afumat ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $1.75 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 334 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ceapă verde, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Queso De Chili Afumat, Chili Simplu De Cârnați Afumați, și Carne De Porc Afumată Chili Verde.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare sau într-o oală mare, cu fund greu, cu un capac etanș la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați carnea de vită, carnea de porc și cârnații și gătiți, amestecând pentru a rupe carnea cu o lingură de lemn, până când carnea se rumeneste și nu rămân bucăți de roz, aproximativ 5 până la 6 minute.2amestecați în ceapă, fenicul, ardei iute, usturoi, pudră de chili, chimen, 1 linguriță de sare, semințe de fenicul, piper cayenne și pastă de roșii și gătiți până când legumele se înmoaie, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Pasta De TomatePasta De Tomate
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
LegumeLegume
CârnațiCârnați
Ardei IuteArdei Iute
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
3
Adăugați berea și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până când aroma de bere este gătită, aproximativ 5 minute. Se amestecă restul de 1 linguriță de sare, roșii, fasole și zahăr.3aduceți chiliul la fierbere, acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
TomateTomate
Ardei IuteArdei Iute
ZahărZahăr
BereBere
SareSare
4
Serviți chili-ul garnisit cu scallions, smântână și, desigur, un pahar de bere afumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ardei IuteArdei Iute
BereBere
5
Distribuie Această Rețetă
6
Print
7
E-mail
8
Salva (181)

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Marques de Caceres Cava cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Marques de Caceres Cava
Marques de Caceres Cava
Culoare paie palidă reînviată de bule fine. Buchet de citrice cu note de brioșă. Fermecător și rotund în gură, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care evidențiază bulele sale fine.Un aperitiv răcoritor, această Cava se căsătorește bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista