Chiftele grecești în sos de vin

Chiftele grecești în sos de vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 483 calorii, 31g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.12 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, vin, miel măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Chiftele în sos de vin roșu (GIVEAWAY), Chiftele de mere în sos de vin, și Chiftele de porc cu Pastan în sos de vin de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie medie la foc mediu.
Combinați carnea, ceapa, pătrunjelul, sarea și piperul.
Adăugați unt și ulei în tigaie și începeți să rulați bile mici, de dimensiuni mușcate, adăugând bile în tigaie în timp ce le rotiți. Gatiti bilele 10-12 minute, agitând tigaia ocazional pentru a se rumeni In mod egal pe toate partile. Degajează tigaia cu vin și lasă vinul să se reducă la jumătate, 1 sau 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și strecurați sucul de 1/2 lămâie peste chiftele.